Trek een streep door armoede! Doe jij mee aan de sponsoractie van 2024?

Bouw van fase 3 King’s College

april 2019

Het tweede schooljaar in dit prachtige gebouw is half januari van start gegaan en omdat ‘fase 2’ nu ook in gebruik genomen is heeft elk van de 16 klassen nu een eigen lokaal. Bovendien is er eindelijk ruimte voor het praktisch onderwijs en de bewegingsklassen e.d..

Alleen de kantoorruimtes zijn nu nog gepropt in een klaslokaal met wat tijdelijke muren ertussen. Heel krap allemaal maar het is voor nog maar eventjes. We zijn namelijk gestart met de bouw van ‘fase 3’. Hierin zullen o.a. komen: de officiële ingang en ontvangstruimte, de directrice, secretaresse, remedial teachers, extra toiletten, een ziekenkamer (wettelijk verplicht), een zaal voor ouderavonden e.d. (boven) dat ook als computerlokaal zal dienen.

Genoeg te doen dus!

Share this:
Feedback