Farming God’s way

april 2019

Peter Krijgsman kwam naar Zuid-Afrika om al zijn kunde over groenten verbouwen hier te delen en zich letterlijk in het zweet te werken. Samen met de organisatie Farming God’s Way heeft hij geholpen om een nieuw project te starten dat door een externe organisatie wordt gesponsord. Deze organisatie heeft als doel zoveel mogelijk mensen die in armoede leven te discipelen en te onderwijzen over manieren van groeten verbouwen in droge gebieden.  Ondertussen is een stuk grond van 600 m2 in ‘Rainbow Village’ (naast het Shalom Centre) bewerkt en is er een hek geplaatst. Onze lokale medewerker Viwe is naar een cursus van de organisatie geweest en zal hopelijk snel de eerste oogst binnen kunnen halen. Dit zal de kosten van alle maaltijden die dagelijks binnen de organisatie gekookt worden, verminderen. Maar er wordt ook verwacht dat er nog een aanzienlijk deel verkocht zal kunnen gaan worden.

Share this:
Feedback