Trek een streep door armoede! Doe jij mee aan de sponsoractie van 2024?

Nederlandse scholen

april 2019

Degenen die één december op onze 15-jaar-viering waren weten al dat 17 scholen van CBO Noord West Friesland in Franeker, het door ons ontwikkelde lesprogramma over armoede en leven in Zuid-Afrika behandeld hebben. De kinderen en leerkrachten waren hier allemaal heel enthousiast over en zeggen veel geleerd te hebben. De sponsoracties die de kinderen als afsluiting hiervan organiseerden, bracht het fantastische bedrag van €30.000 Euro op! Iedereen die hieraan meegeholpen heeft willen we heel hartelijk danken. Het is door acties zoals deze dat wij hier de verschillende scholen draaiende kunnen houden en zo kinderen een toekomst kunnen bieden.

Mocht je ook geïnteresseerd zijn in dit lesprogramma of zou je Victory4All als spaardoel op jouw school willen introduceren, laat het ons dan even weten. 

Op dit moment is CBS de Rank in Meerkerk hard aan het sparen en school de Trekvogel in IJsselstein houdt 11 april een sponsorloop en ze hebben ons beloofd heel veel rondjes te gaan rennen voor de kinderen hier. Ga ervoor jongens en meisjes. Jullie zijn kanjers!

Zou je het ook leuk vinden als Johan en Astrid meer over Victory4All kwamen vertellen op jouw school, bedrijf of kerk, stuur dan even een mailtje naar Astrid via info@victory4all.com)

Share this:
Feedback