Trek een streep door armoede! Doe jij mee aan de sponsoractie van 2024?

Stroopwafelbakkerij geopend!

april 2019

Zoals we vorige keer al schreven zijn veel Zuid-Afrikanen tegenwoordig heel blij want zij kunnen nu de heerlijke Hollandse stroopwafels kopen! Vanuit het Skills Centre is een echte business gevloeid. Een heuse stroopwafelbakkerij. Zes jongeren hebben hiermee een levensdoel en bron van inkomsten gekregen. Ze hebben sinds kort hun eigen prachtige ruimte hiervoor en steeds meer winkels, verspreid over Zuid-Afrika, hebben deze heerlijke koeken in hun schappen liggen dus er wordt hard gewerkt. Het kán haast niet dat je dit niet via social media voorbij hebt zien komen! (zie: @derkoosterveld op Instagram en www.victory4all.nl/stroopwafels . Het is jammer dat Derk weer terug naar Nederland gaat maar er is gelukkig een geweldige lokale medewerker gevonden die de productie en distributie gaat overzien.

Share this:
Feedback