Sponsors gezocht!

september 2022

De kleintjes van Noah’s Ark Preschool die dit jaar 5 zijn geworden gaan in januari naar de grote school: King’s College Primary. In de komende weken worden ze allemaal getest om te zien of ze er klaar voor zijn. Net voordat de zomervakantie begint hebben ze zelfs een heuse graduation ceremony. Ze krijgen dan hun ‘diploma’ uitgereikt en nemen afscheid van de lieve juffen die hen 5 jaar lang alle kleuren, vormen, liedjes, verhaaltjes, dansjes en goede manieren aangeleerd hebben.

Op King’s College zullen ze in ‘Grade R’ instromen. Deze klas is vergelijkbaar met Groep 0 in Nederland en is de overgangsfase naar de basisschool. Ook in deze groep wordt nog veel geleerd door middel van spelen maar er is ook aandacht voor klanken, letters en cijfers en natuurlijk nog veel meer.

Nu voelt het wel stoer om de oudsten van de school te zijn.
Buitenspelen blijft een favoriete activiteit!
Het aanbieden van letters in het leeshoekie legt de basis voor het leren lezen en schrijven.
Ook volgend jaar zal de nadruk op spelend leren liggen.
Gelukkig speelt de juf graag mee!

De komende acht jaar zullen deze kinderen dus doorbrengen op King’s College Primary School. Om goed Christelijk onderwijs financieel mogelijk te maken heeft Victory4All het Sponsor-een-klas programma. Deze kleintjes vormen straks de nieuwste klassen en die hebben nu nog geen sponsors. 

Geef jij hen de kans op een goede toekomst door op deze manier betrokken te raken? Word dan sponsor van deze kinderen (voor €30 per maand) en ontvang zo nu en dan een update van hun avonturen en ontwikkelingen. Je volgt deze klas dan tijdens hun hele schoolcarrière.

Sipho, Mihlali, Asemahle, Zola en hun vriendjes willen je graag leren kennen!

Sponsor je al een klas? Je kunt deze pagina doorsturen naar vrienden en familie en hen enthousiast maken om ook sponsor te worden van een klas. Wordt enorm gewaardeerd!


We hebben ook nog heel veel schoolspullen voor alle King’s College klassen nodig: nieuwe schriften, boeken, kleurtjes en stiften, scharen, lijm, pennen, enzovoort. Jouw bijdrage helpt om de kinderen met voldoende schoolspullen aan het schooljaar te laten beginnen.

Share this:
Feedback