Trek een streep door armoede! Doe jij mee aan de sponsoractie van 2024?

Rainbow Village Day

december 2022

Dit jaar werd de Rainbow Village Day in Humansdorp alweer voor de tweede keer georganiseerd. Met deze feestelijke dag willen we lokaal aandacht en bekendheid geven aan alle afdelingen van Rainbow Village. Alle juffen, begeleiders, medewerkers en leerlingen hebben zich ingezet om deze dag zo succesvol mogelijk te maken. Er werd gedanst op de muziek van een plaatselijke brass band, er stonden stalletjes waar zelfgemaakte spullen werden verkocht, en er waren leuke activiteiten voor jong en oud. De leerlingen van King’s College en zelfs de kleintjes van Noah’s Ark Preschool gaven dansoptredens. Om ook een beetje competitie te hebben, werd er geschaakt tussen leerlingen van King’s College en Rainbow School, waar King’s College uiteindelijk met de trofee er mee vandoor ging. 

Er is lang gewerkt om deze dag voor te bereiden. De houtgroep van het Skills Centre heeft allerlei kunstige en handige bouwsels gemaakt en de handwerkgroep maakte kledingstukken, tasjes en andere kunstwerken. Natuurlijk was Soete Swaan ook van de partij om hun stroopwafels (en zakjes kruimels) te verkopen. Een ware hit!

De winnaar van de schaak wedstrijd.
Eén van de vele marktkraampjes.
Zelfs de Rainbow Angels maakten koopwaar voor de markt.
De houtwerkgroep stalde graag hun creaties uit.
De dames van de catering!
Eén van de vele marktkraampjes.
De deelnemers aan de taartdecoratiewedstrijd.

De groep bezoekers bestond grotendeels uit de familieleden van de leerlingen, die heerlijk hebben genoten van een leuke dag én tegelijk konden zien wat hun kinderen hadden gemaakt. Ook de burgemeester bracht een bezoekje en hield een korte toespraak. Hij sprak zijn waardering uit en benadrukte wat een uniek concept Rainbow is en hoe belangrijk dit centrum is voor de hele omgeving. 

De stroopwafels van Soete Swaan vlogen over de toonbank!
Een dansoptreden van King’s College.
Het was beregezellig!
De sfeer zat er goed in!
Ook de Angels genoten van alle drukte en gezelligheid.
Maar er werd ook keihard gestreden voor de schaakbeker.
Share this:
Feedback