20e jubileum celebration met Neville D

maart 2023

Het jubileumfeest in Zuid-Afrika was een groot succes! In de spiksplinternieuwe schoolzaal van King’s College hebben we een muzikale avond georganiseerd met special guest Neville D, een bekende christelijke muzikant uit Zuid-Afrika. De avond zat vol hoogtepunten: een speech van Johan en Astrid om iedereen te bedanken en veel swingende muziek met Neville D. Twee leerlingen van King’s College vertelden aan een volle zaal hoe Victory4All hun leven heeft beïnvloed en veranderd, gevolgd door een korte bemoediging van Pieter, die speciaal met zijn gezin naar Zuid-Afrika was gekomen voor deze viering.

De leerlingen van King’s College zaten op en rond het podium, want aan het eind van de avond kwam de grote verrassing: Neville D heeft speciaal voor Victory4All een nieuw lied geschreven, dat live werd opgenomen tijdens het jubileumfeest. De hele week hebben ze geoefend en nu mochten ze het eindelijk opvoeren. Het lied, genaamd “Groot Ja”, is een aanmoediging voor de kinderen dat zij meer dan overwinnaars zijn. De strekking van het lied: “Ik zie een ‘grote ja’ op jouw leven, want als God ja zegt, blijft het ja!”

Het team van Neville D werkt momenteel hard aan de productie van dit lied en de video. Binnenkort te bekijken en te beluisteren op verschillende media! Hier houden we je natuurlijk van op de hoogte!

Het verlangen van Victory4All is al vanaf het begin geweest dat kinderen zich waardevol, geliefd en speciaal voelen. Het was overweldigend en ontroerend om alle leerlingen uit volle borst te horen zingen over de “grote ja” over hun leven. We geloven dat ieder kind, hoe jong ook, een bestemming heeft op deze wereld, een doel om voor te leven. Door middel van goed onderwijs, liefdevolle zorg en een veilige omgeving te bieden, willen we hen leren dat ze er toe doen, dat ze iets unieks te brengen hebben in de samenleving en dat ze veel meer kunnen bereiken dan hun omstandigheden hen vertellen. 

Share this:
Feedback