Crown Partners

Word jij onze partner?

Wil je Victory4All zakelijk ondersteunen met je bedrijf, onderneming, team of organisatie? Meld je aan als Crown Partner van Victory4All en zet je in om de impact van Victory4All in Zuid-Afrika te vergroten.

Laat je gegevens achter en geef aan hoe je betrokken wil raken.
Bekijk de verschillende manieren hieronder of vul direct het formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan
Ja, ik word Crown Partner van Victory4All en:

Privacyverklaring*

Hoe je Victory4All kunt supporten als Crown Partner

Victory4All financieel ondersteunenDe eenmalige, maandelijkse of jaarlijkse donatie van jouw bedrijf stelt Victory4All in staat om meer kinderen een betere toekomst te geven.
Via onze donatiepagina kun je je zakelijke donatie overmaken.

Of overweeg Business Class Sponsoring, waarbij je met je hele bedrijf een klas sponsort op een van onze scholen, vanaf €500 per jaar. Meld je aan of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingenWe voegen je mailadres toe aan onze Crown Partners maillijst. Een aantal keer per jaar ontvang je een update over de ontwikkelingen van Victory4All.
Een afspraak inplannenTijdens een gesprek is het makkelijker om ideeën uit te wisselen en de samenwerking op te starten of te versterken. Er wordt contact met je opgenomen om een afspraak in te plannen met één van ons.
Victory4All in Zuid-Afrika bezoekenMet je eigen ogen zien wat jouw ondersteuning teweeg brengt in Jeffrey's Bay en Humansdorp. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Diensten of producten aanbiedenVictory4All is al vanaf het begin ontzettend goed geholpen met schoolmeubilair, digiborden en hulpgoederen. Ook in Nederland worden we regelmatig op deze manier ondersteund. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Victory4All in je team promotenDoor Victory4All onder je werknemers en teamleden te promoten, creëer je een grotere betrokkenheid. Eén van onze ambassadeurs komt bijvoorbeeld graag een presentatie geven. Wij kunnen ook beeldmateriaal en verhalen leveren om te delen met je team. Een andere optie is alle werknemers abonneren op onze algemene maillijst.
Victory4All in je netwerk promotenWij worden steeds bekender, doordat particulieren en bedrijven anderen vertellen over het werk van Victory4All. Je kunt ons in contact brengen met een zakenrelatie en Victory4All benoemen op je website en social media. Uiteraard zijn er talloze creatieve ideeën om Victory4All te promoten in je netwerk, bijvoorbeeld door een flyer aan kerstpakketten of relatiegeschenken toe te voegen of voor elke nieuwe klantrecensie een donatie over te maken. Kijk bij Help Mee voor inspiratie.

Word vandaag nog Crown Partner van Victory4All om de negatieve spiraal van armoede te doorbreken voor honderden kinderen in armoede in Zuid-Afrika.

Feedback