Noodhulp corona-crisis

Voedselpakketten voor gezinnen
in de sloppenwijken tijdens coronacrisis
€ 57560 gedoneerd

Corona raakt de hele wereld. Maar de kinderen in de sloppenwijken van Zuid-Afrika raakt het keihard! Het is een ramp voor de mensen die altijd al weinig hadden en nu door de lockdown niet kunnen/mogen werken. Daardoor is er geen geld voor eten en hebben veel mensen honger. Ook de kinderen en families van Victory4All.

Binnen onze organisatie hebben mensen toestemming om de straat op te gaan. Op die manier kunnen we voedselpakketten rondbrengen bij de gezinnen die het hard nodig hebben. Daarnaast werken we samen met de plaatselijke kerken en autoriteiten. Zij weten waar de hulp het hardst nodig is. De afgelopen weken hebben we hierdoor al meerdere gezinnen kunnen helpen. We willen het echter veel groter aanpakken.

Wil jij ook mee helpen?

De organisatie Wilde Ganzen zal elke donatie verdubbelen!

Voor 19 euro kunnen wij één gezin voorzien van een voedselpakket waarmee ze vijf dagen vooruit kunnen. De organisatie Wilde Ganzen zal elke donatie verdubbelen! Voor 19 euro kunnen we dus TWEE gezinnen helpen. Wij beloven dat 100% van elke donatie gebruikt zal worden om de mensen in de sloppenwijken te voorzien van eten. 

Bedankt!

Gedoneerd: € 57560
Feedback