Het Victory4All ondernemersplatform

U heeft nu dé unieke kans om bij te dragen aan een hoopvolle toekomst voor kinderen uit de sloppenwijken van Jeffrey’s Bay en Humansdorp in Zuid-Afrika. Hoe? Door lid te worden van, maar zeker ook deel te nemen aan ons Victory4All ondernemersplatform.

Inspireren – Versterken – Ontmoeten

Deze drie kernwoorden vormen de basis van ons ondernemersplatform. U ontvangt inspiratie, maar geeft het ook om het Victory4All project in Zuid-Afrika steeds beter te maken. U versterkt, maar wordt ookversterktdoor bemoediging en een bijdrage. U ontmoet ondernemers en heeft de ideale gelegenheid om met hen in gesprek te gaan. Win-win dus!

Wie zoeken wij?

Ervaren ondernemers die hun gegeven talenten en (financiële) middelen ook graag inzetten buiten het eigen bedrijf. U kunt veel betekenen voor Victory4All! Niet alleen financieel, maar zeker ook met directe betrokkenheid bij het project. Met specifieke expertise, hulp in natura, ideeën voor fondsenwerving of andere initiatieven.

Inspiratiebijeenkomsten

Twee keer per jaar organiseren we een informele en gezellige inspiratiebijeenkomst in het midden van Nederland. Johan en/of Astrid komen daar naartoe om samen met u te spreken én te sparren over een actueel vraagstuk of een te maken keuze. U kunt dus direct meedenken en helpen bij de uitdagingen die in Zuid-Afrika spelen. Daarnaast is er een externe spreker met een aansprekend verhaal. U haalt uit deze bijeenkomsten gegarandeerd ook inspiratie voor uw eigen ondernemerschap. De bijeenkomsten zijn laagdrempelig, leerzaam en uitnodigend. Er ontstaan relaties en ondernemers weten elkaar steeds beter te vinden. Niet alleen voor een goed gesprek, maar ook om zaken te doen.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van het Victory4All ondernemersplatform is op jaarbasis en wordt daarna stilzwijgend verlengd. Het lidmaatschap kost minimaal € 750,00 per jaar (excl. BTW), maar het streefbedrag bij draagkracht is € 2.000,00. Zo hopen we € 50.000,00 per jaar op te halen. De helft van dit bedrag wordt ingezet om de lopende kosten van het totaalproject te dekken. Denk hierbij aan de docenten, energie, etc. De andere helft wordt toegekend aan een concreet Victory4All project.

Wat levert het lidmaatschap (u) op?

  • Kinderen uit sloppenwijken krijgen perspectief door zeer goed onderwijs
  • Twee volledig verzorgde inspiratiebijeenkomsten per jaar
  • Gebruik Victory4All logo op website en briefpapier
  • Vermelding bedrijfsprofiel op website Victory4ALL
  • Inspiratie voor uw eigen onderneming en mensen
  • Mogelijkheid tot een projectbezoek aan Victory4All om mee te helpen, betrokkenheid te vergroten, maar ook Zuid-Afrika te ontdekken (zit niet bij lidmaatschapsprijs inbegrepen)
  • Mogelijkheid tot Business Class sponsoring. Sponsor en wordt persoonlijk betrokken bij een hele klas

Aanmelden

Enthousiast geworden? Meld u hier aan of neem vrijblijvend contact op met Johan Vos via johan@victory4all.nl of bel Pieter Vos (06 4163 3189). U kunt ook hieronder een bericht achterlaten.

Feedback