Een prachtige speeltuin is het resultaat

Dankzij 7 timmermannen hebben we een prachtige speeltuin kunnen bouwen bij onze nieuwe basisschool. Dagelijks genieten de kinderen van hun werk. Bekijk hieronder de eindvideo om een beeld te krijgen van het resultaat:

Zoals je kunt lezen is dit project afgelopen, onderstaande is dus niet meer actueel.

Timmer mee aan een plezierige jeugd

7 timmermannen + 14 dagen = 1 speeltuin bij onze nieuwe basisschool
voor kinderen in armoede

Het plan

Wij willen door middel van liefdevol onderwijs de negatieve spiraal van armoede in Zuid-Afrika doorbreken. Met de bouw van de nieuwe basisschool kunnen we straks nog meer kinderen helpen met goed onderwijs. Naast goed onderwijs, is spelen van cruciaal belang voor de ontwikkeling van kinderen. Er is echter één probleem; bij de nieuwe school is nog geen speeltuin.

Daarom zochten wij 5 timmermannen die bereid zijn om voor een periode van 10 dagen naar Zuid-Afrika te komen om mee te helpen met de bouw van een nieuwe speeltuin voor al deze kinderen.

En dit is gelukt: wij hebben 7 enthousiaste timmermannen gevonden! Deze stoere mannen komen van 16 februari tot 2 maart 2018 naar Jeffrey’s Bay en gaan ons helpen met de bouw van de speeltuin.

Om de speeltuin te bekostigen zullen wij zelf een deel werven, maar daarnaast dagen wij elke timmerman uit € 4000 op te halen via familie, vrienden, collega’s, bedrijven en verenigingen. De volgende stap voor de timmermannen is dan ook het inzamelen van dit bedrag. En hierbij hebben ze jullie hulp nodig!

Meer informatie?

Is mijn gift aan een timmerman fiscaal aftrekbaar?

Ja zeker, door onze ANBI status is jouw gift fiscaal aftrekbaar.

Hoe is het bedrag van € 4000 opgebouwd?
Allereerst betalen wij van dit bedrag het ticket, accommodatie, eten, drinken en vervoer van de timmerman. Daarnaast is het grootste deel voor het aanschaffen van materiaal: hout, speeltoestellen, glijbanen, rubberen tegels, beton, bevestigingsmateriaal en ga zo maar door. Hoe meer geld wij met elkaar ophalen, hoe meer kinderen straks kunnen spelen.

Op welke data gaan de timmermannen aan de slag?
Zij vertrekken op vrijdag 16 februari 2018 en landen weer op Schiphol op vrijdag 2 maart 2018.

Ik wilde ook graag helpen, maar ben te laat

Leuk dat je enthousiast bent, stuur ons een bericht en wie weet kom je ons ook straks helpen!

Heb je andere vragen?
Meer weten? Stuur ons een e-mail of vraag het op Facebook.

Feedback