De wachtlijst voor de Rainbow Angels groep moet korter! Bouw jij mee?

Victory4All Sponsorloop 2023

Victory4All Sponsorloop 2023
Wandelen of hardlopen voor de kinderen van Rainbow Village
van €

Warning: Undefined variable $succeed in /home/deb116946/domains/victory4all.com/public_html/wp-content/themes/victory4all/page-donate-specific-sponsorloop.php on line 129

Victory4All helpt al 20 jaar lang zo’n 650 kinderen met goed onderwijs en liefdevolle zorg. De situatie in de sloppenwijken is tijdens en na corona enorm achteruit gegaan. De enorme inflatie is met geen pen te beschrijven. De nood onder de kinderen waar we naar uitreiken is schrijnend. 

Dit jaar gaan we lopen voor de kinderen van Rainbow Village. Deze kinderen hebben allemaal te kampen met één of meerdere lichamelijke en/of verstandelijke beperkingen of leerachterstanden. Om de kinderen van de Rainbow School, het Rainbow Skills Centre en ook de prachtige Rainbow Angels goed te kunnen blijven helpen is uiteraard geld nodig. Vooral de nodige specialistische en therapeutische hulp, medische zorg en het verkrijgen van hulpmiddelen is erg duur in Zuid-Afrika.

Hiervoor hebben we jouw hulp hard nodig. De opbrengst van deze sponsorloop maakt het mogelijk dat Victory4All liefdevolle leerkrachten, gezonde maaltijden, specialistische hulpmiddelen en goede schoolspullen kan blijven inzetten.

Doe je mee?

Tijdens ons jaarlijkse sponsor-event op zaterdagochtend 1 juli 2023 gaan we wandelen of hardlopen op een prachtige locatie in de omgeving van Ermelo. Een gezellige én sportieve bezigheid waarmee je Victory4All ook nog eens enorm helpt! Meld je aan, zoek sponsors en begin met trainen voor de 10 of 20 kilometer lange wandeltocht.

Op zaterdag 1 juli zullen we om 8:45 verzamelen bij Boshuis Drie in Ermelo. We lopen in twee etappes van 10 kilometer. De eerste etappe door de bossen eindigt weer bij Boshuis Drie, waar we even pauze houden. Hierna begint de tweede etappe, voor de mensen die 20 kilometer willen wandelen. Deze etappe gaat richting Schapedrift in Ermelo en eindigt weer bij Boshuis Drie. Als iedereen over de finish is, lunchen we met elkaar bij het eindpunt. Dit wordt een enorm gezellige sponsorloop in een prachtige omgeving op de Veluwe!

"*" geeft vereiste velden aan

Privacyverklaring*

We garanderen dat elke euro, net als altijd, 100% op de juiste plek terecht zal komen.

Komt het wandelen je niet uit, kun je natuurlijk ook de wandelaars sponsoren! Elke gift is nu zelfs het dubbele waard! Stichting Hart voor Kinderen en Stichting Recyle4Life, twee partners van Victory4All, hebben beide een verdubbeling toegezegd waardoor de eerste €20.000 aan donaties €40.000 zal opleveren!

Gedoneerd: van €
sloppenwijken
Feedback