Investeer in een hele klas

Vanaf €30 per maand word je verbonden aan één klas binnen Victory4All: de jongste groep van de basisschool King’s College, een klas op Rainbow School of de Rainbow Angels groep, een klas voor (meervoudig) gehandicapte kinderen binnen Rainbow Village. We sturen jou na aanmelding een sponsorkaart met daarop alles over jouw klas: een klassenfoto en uitgebreid verhaal over de klas. Vanaf je aanmelding volg je de klas tijdens hun hele schoolcarrière en word je op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en avonturen van de kinderen.

Raak betrokken met je klas

De klas die je gaat sponsoren vindt het erg leuk als je contact met ze hebt. Denk aan een kaartje, foto’s of tekeningen. De kinderen in de klas vinden het altijd bijzonder dat er andere mensen, ver weg in het buitenland, hen aanmoedigen en betrokken zijn. En uiteraard laat de klas ook van zich horen met berichten, foto’s en video’s. Op die manier blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen en avonturen van jouw klas.

Transparantie

Het sponsorgeld komt niet rechtstreeks bij de kinderen in deze klas of de familie terecht, maar maakt het voor Victory4All mogelijk kinderen te bieden wat het hardst nodig is: onderwijs, gezonde voeding en liefdevolle zorg. Wij geloven dat dit een waardevolle investering in hun toekomst is.

Feedback